Βαθμολογία

Επεστρέψε στην Ελλάδα ο Φιλιππίδης

Μετά από συνεννόηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές Αρχές, ο καταζητούμενος για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Αγγελος Φιλιππίδης επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΤΤ έφτασε στη χώρα μας με την πτήση των τουρκικών αερογραμμών ΤΚ 1845, η οποία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι για τις 09:05. Στο αεροδρόμιο, τόσο στο χώρο των αφίξεων, όσο και στην πίστα, βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να συλλάβουν τον Αγγελο Φιλιππίδη και να τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΤΤ και τον πρώην διοικητή του Άγγελου Φιλιππίδη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από τους Τούρκους και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, επιθυμούσε να συνεργαστεί με τις ελληνικές Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Άγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές και όπως όλα δείχνουν επέλεξε να επιστρέψει με την πρώτη διαθέσιμη πτήση από την Κωνσταντινούπολη, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι θέλει να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές.