Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Δεν ήρθα στη Λάρισα για να πάρω την ομάδα με το ζόρι»

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας, μίλησε στο gazzetta.gr για την υπόθεση Κυριακίδη, αλλά και για την επερχόμενη Γ.Σ.

Για τον κόσμο των «βυσσινί»: «Ο κόσμος δεν φτιάχνει ομάδες, τις στηρίζει και της κάνει μεγάλες, αλλά η διοίκηση και το τεχνικό τιμ είναι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό της κομμάτι».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Κυριακίδη: «Προέκυψε ένα θέμα με τους οργανωμένους και τον Κυριακίδη. Επειδή το διοικητικό μοντέλο είναι συγκεκριμένο δεν δέχομαι παρεμβάσεις από τρίτους. Ο συγκεκριμένος παίκτης επέλεξε τον δρόμο της εξόδου από μόνος του. Στις 26 Ιανουαρίου λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Γαλανακόπουλος του ανακοίνωσε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας και πως έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει την επόμενα ομάδα της καριέρας του. Ο Κυριακίδη, δεν επέλεξε να έρθει στον πρόεδρο που τον πληρώνει, αλλά να πάει στους οργανωμένους και αυτό για εμένα θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα».

Για τη Γ.Σ. του συλλόγου που πιθανόν θα γίνει στις 11 ή 13 Φεβρουαρίου: «Όσον αφορά τη Γ.Σ. δεν έχω βρει στήριξη από ορισμένους ανθρώπους της πόλης. Η ομάδα έχει εξασφαλίσει την άνοδο ένα γύρο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και παράλληλα έχοντας  κάνει μεταγραφές οι οποίες την συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειάζονται, δεν βρίσκει ανταπόκριση από ορισμένους ανθρώπους της πόλης. Επίσης η στήριξη των οργανωμένων προς τον Κυριακίδη με οδήγησαν στην απόφαση να συγκαλέσω ΓΣ και να απαιτήσω την πλήρη στήριξη από το Σώμα σχετικά με την επόμενη μέρα και την παραχώρηση της ΠΑΕ. Εάν υπάρχουν υποψήφιοι ας εμφανιστούν και ο κόσμος να κάνει την επιλογή του. Εγώ δεν ήρθα στη Λάρισα για να πάρω την ομάδα με το ζόρι. Εάν από τη Γ.Σ.το Σώμα δεν αποφασίσει την θωράκιση προς το πρόσωπο και του κάθε προέδρου της ΑΕΛ να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι το μέλλον της είναι αβέβαιο».

Για το πρώτο του μέλημα σε περίπτωση επανεκλογής του: «Πρώτο μου μέλημα είναι να πάρω το προπονητικό κέντρο των Δένδρων το οποίο ανήκει στην ΠΑΕ. Παράλληλα είναι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η εκκαθάριση η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο προκειμένου να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League».