Βαθμολογία

Κύπελλο ΕΠΣΛ: Μάχες σώμα με σώμα σε Νεάπολη και Βλαχογιάννι

Με δύο αναμετρήσεις θα συνεχιστεί την Τετάρτη (5/2) η προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα στη Νεάπολη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρισας με τον Δαμασιακό σε ένα αμφίρροπο ματς. Από την άλλη στο Βλαχογιάννι, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Παραποτάμου σε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Το athleticlarissa.gr θα καλύψει φυσικά και τις δύο αναμετρήσεις με τους απεσταλμένους του.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Όλοι οι αγώνες θα δώσουν νικητή, αφού σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκειά τους, θα δοθεί ημίωρη παράταση κι αν και πάλι δεν υπάρχει νικητής, αυτός θα αναδειχθεί στη διαδικασία ανάδειξης νικητή με χτυπήματα πέναλτις.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα οριστούν στα τέλη του μήνα Φεβρουάριου και ο τελικός στο α΄ 15νθήμερο του Μαρτίου.

Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής έχει προκριθεί μόνο η Δήμητρα Γιάννουλης στην επόμενη φάση, ενώ υπάρχει και το ματς που θα διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα ανάμεσα στους Αγίους Αναργύρους και τον Ηρακλή Χάλκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

- Ηρακλής Λάρισας – Δαμασιακός, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 14.30΄, γήπεδο Νεάπολης Α΄.

- Δόξα Βλαχογιαννίου – Κεραυνός Παραποτάμου, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 14.30΄, γήπεδο Βλαχογιαννίου.

- Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Ηρακλής Χάλκης, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ώρα 14.30΄, γήπεδο Αγίων Αναργύρων.