Βαθμολογία

Μαγκιά του Οικονομόπουλου! (Video)

Ο Χρήστος Σαντικάι μπορεί να μην εντυπωσίασε τους κριτές του «The Voice», αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Νίκο Οικονομόπουλος.
Ο τραγουδιστής μετά την εμφάνιση του 19χρονου στο talent show, ενημερώθηκε ότι εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο Fever. Άλλωστε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή όπου είχε καλεσμένο τον Χρήστο Σαωτικάι επικοινώνησε με τους ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου και τους είπε να προσέξουν το ταλέντο του νεαρού.

Το Σάββατο το βράδυ, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέβασε τον Χρήστο στην πίστα και του είπε να ερμηνεύσει όποιο τραγούδι θέλει και να βγει μπροστά και να δείξει το ταλέντο του. «Ακούστε τον έχει πραγματικά πολύ καλή φωνή», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος και του έδωσε το μικρόφωνο, όπου ερμήνευσε «Το γράμμα» του Γιάννη Πάριου. Οι θαμώνες του μαγαζιού καταχειροκρότησαν τον Χρήστο Σαντικάι και του πέταξαν λουλούδια, ενώ εκείνος στο τέλος ευχαρίστησε τον Νίκο Οικονομόπουλο και είπε: «Νίκο σε ευχαριστώ πολύ. Νίκη για μένα είναι που με ανέβασες εδώ πάνω και τραγούδησα με την μπλούζα του Fever.

Δείτε το βίντεο από το gossip tv

">http://

Πηγή: newspistol.com