Βαθμολογία

Σάββατο ή Τρίτη η έκτακτη Γενική συνέλευση της ΑΕΛ 1964

Έντονη ανησυχία υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας και το ποιος θα είναι τελικά εκείνος που θα ηγηθεί της νέας ΠΑΕ που θα συσταθεί το Μάιο, σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες που θα ακολουθήσει το μητρικό σωματείο, κάτι που και ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι της ομάδας την περασμένη Παρασκευή σε δείπνο εργασίας που είχε προγραμματίσει ο χρηματοδότης της ομάδας κ. Βαγγέλης Πλεξίδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ειδικότερα το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει και για την ώρα δείχνει να δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ΑΕΛ και είναι ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Κυριακίδης που έχει τεθεί εκτός ομάδας. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έγιναν και επαφές ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση χωρίς όμως για την ώρα να βγαίνει κάτι δεδομένο. Όπως και να έχει ο Κυριακίδης αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα κατά το παρελθόν και σίγουρα δεν του αξίζει όλο αυτό συμβαίνει. Ο παίκτης με την στάση του όλο αυτό το διάστημα αποδεικνύει πως θέλει όσο τίποτε άλλο να μείνει στην ομάδα και να προσφέρει.

Από εκεί και πέρα όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΑΕΛ 1964 κ. Γιώργος Νάκας η έκτακτη Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ή το Σάββατο 8/2 ή την Τρίτη 11/2. Το οριστικό θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες όταν και θα μαζευτούν τα μέλη της ΑΕΛ 1964 και θα πάρουν την οριστική απόφαση. Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν εκεί είναι και αυτό του Ηλία Κυριακίδη.

Επίσης στη συνέλευση θα συζητηθεί και η επόμενη μέρα σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι ο Βαγγέλης Πλεξίδας στην ομάδα με τον ίδιο να πιέζει να «τρέξουν» οι διαδικασίες, αλλά την ΑΕΛ 1964 να θέλει να γίνουν όλα στα χρονικά δεδομένα που έχουν αποφασιστεί από πέρυσι το καλοκαίρι.  

Όλα αυτά λοιπόν καταδεικνύουν πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα καυτό για την ομάδα και το μέλλον της, αφού τα πρώτα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος και άλλων ανθρώπων για τη νέα ΠΑΕ έχουν δει το φως της δημοσιότητας…