Βαθμολογία

«Αναληθής και επονείδιστη η επιστολή της κόρης μου»

Αναληθή και επονείδιστη χαρακτήρισε ο Γούντι Άλεν την επιστολή της υιοθετημένης κόρης του στους New York Times, με την οποία τον κατηγορεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

Σε δηλώσεις του στο «The Hollywood Reporter» ο εκπρόσωπος του διάσημου σκηνοθέτη είπε ότι ο κ. Άλεν διάβασε το άρθρο της Ντίλαν Φάροου και το βρήκε «αναληθές και επονείδιστο».

«Θα απαντήσει σε αυτό πολύ σύντομα», πρόσθεσε. Νωρίτερα την Κυριακή οι δικηγόροι του Γούντι Άλεν χαρακτήρισαν «δημιουργία» μιας εκδικητικής ερωμένης τις αποκαλύψεις της υιοθετημένης κόρης του σκηνοθέτη, υπενθυμίζοντας ότι την υπόθεση έχουν ερευνήσει και απορρίψει ανεξάρτητες αρχές και σημειώνοντας με δηκτικό τρόπο ότι «ούτε η ίδια η Ντίλαν ούτε ο Γούντι Άλεν είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδο της», «φωτογραφίζοντας τη Μια Φάροου.

«Είναι τραγικό μετά από 20 χρόνια επανέρχεται στην επιφάνεια μια ιστορία που "κατασκεύασε" μια εκδικητική ερωμένη παρά το γεγονός ότι έχει ερευνηθεί και απορριφθεί από ανεξάρτητες αρχές. Ούτε η ίδια η Ντίλαν ούτε ο Γούντι Άλεν είναι οι υπεύθυνοι για το αδιέξοδο της», αναφέρεται στη δήλωση των δικηγόρων του Άλεν.