Βαθμολογία

Νεϊμάρ: «Πατέρα μου λείπεις»

Με ένα ξεχωριστό μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο instagram, ο Νεϊμάρ κάλεσε τον πατέρα του να επιστρέψει στην Ισπανία και να μην ακούει όλους όσους τον κατηγορούν...

Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα αναφέρεται στην κριτική που δέχτηκε ο πατέρας του, όσον αφορά στη σχέση του με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα», αλλά και γενικότερα για το ρόλο που είχε στην καριέρα του γιου του.

Το μήνυμα του Νεϊμάρ στον πατέρα του: «Συγνώμη πατέρα, αλλά αυτή τη φορά, για πρώτη φορά θέλω να σε υπερασπιστώ και θα μιλήσω ανοιχτά. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τον τρόπο που έχεις λειτουργήσει στην καριέρα μου. Χάρη σε εσένα έπαιξα στην Σάντος, την ομάδα της καρδιάς μου, ενώ τώρα παίζω για την ομάδα των ονείρων μου.

Ξέρω πολλούς ανθρώπους που βγαίνουν και λένε ψέματα για εμάς, αμφισβητώντας την ποιότητα του χαρακτήρα μας. Ανακάλυψα ότι έχουμε μεγάλη λίστα με ψεύτικους φίλους!

Πατέρα, γύρνα στην Ισπανία, μου λείπεις. Παίζω ξανά σε λίγες μέρες και σε έχω ανάγκη. Είναι θέμα χρόνου να καταλάβει ο κόσμος πως δεν έκανες τίποτα κακό. Ήσουν μονάχα ο πατέρας μου, έως τώρα. Σε αγαπάω και είμαστε μαζί σε αυτό».