Βαθμολογία

Διγκόζης: «Τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους»

Άγγελος Διγκόζης (προπονητής Τυρνάβου): «Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος μας έχει πολλή ποιότητα και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στον Όμιλο αλλά και σε όλη την κατηγορία. Προσπαθήσουμε να πιέσουμε και να κλείσουμε τους διαδρόμους στην ομάδα της Κέρκυρας και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Τα παιδιά κατέθεσαν και την ψυχή τους και θέλω να τους δώσω τα συγχαρητήρια μου. Είμαστε χαρούμενοι που δεν δεχτήκαμε γκολ, αλλά θα θέλαμε να πετύχουμε τουλάχιστον εμείς ένα. Πιστεύω ότι η ομάδα μας, έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Εύχομαι στην Κέρκυρα να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος. Εμείς έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θα δουλέψουμε για να πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σχετικά με την κατάσταση του Σάκη Τέλλου: «Πρέπει να είναι ένα μικρό τραβηγματάκι, αλλά δεν με έχει ενημερώσει ακόμα ο γιατρός της ομάδας».

Δημήτρης Σιάτρας (παίκτης Τυρνάβου): «Πιστεύω ότι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε την υπεροχή και τις φάσεις κι αν ήμασταν πιο τυχεροί θα βάζαμε το γκολ. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».