Βαθμολογία

Φιλική νίκη για την ΑΕΛ

Νικήτρια με σκορ 0-3 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα για την ΑΕΛ, μέσα στους Αγίους Αναργύρους, όπου κέρδισε τον τοπικό Ατρόμητο. Το παιχνίδι έγινε με δυνατό αέρα και τσουχτερό κρύο, το οποίο όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει τους «βυσσινί» που έπαιξαν καλά και κατάφεραν να επικρατήσουν.

Η ΑΕΛ, απείλησε στο 10ο λεπτό με τον Γαρυφαλλόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας των Αγίων Αναργύρων κατάφερε να αποκρούσει. Στο 26’ μια κεφαλιά του Καρακατσάνη, πέρασε άουτ ενώ στο 30’ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κορομηλάς έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά ο Παυλόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού (να σημειωθεί ότι κάθε ημίχρονο είχε διάρκεια 35 λεπτών), η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 48’. Συγκεκριμένα, ο Αγρόδημος βγήκε μόνος του απέναντι στον Παυλόπουλο και κατάφερε να κάνει το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γαρυφαλλόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της Βασίλισσας, μετά από σέντρα του Αγτζίδη, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 60’ ο Καρακατσάνης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων απένειμε πριν την αναμέτρηση τιμητική πλακέτα στην ομάδα της ΑΕΛ, ευχόμενη να επιτύχει τους στόχους της.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Καρακούτσης, Αγτζίδης, Κορομηλάς, Κωτσιόπουλος, Δίχρης, Αγρόδημος, Κουλίδης, Τσεμπερλίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Τζουμάκης, Καρακατσάνης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μακρής, Μπόντε, Μεμάι, Βαγενάς, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Μαστακούλης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Τασιός, Βίλλης, Σκαπέρδας, Ευαγγέλου, Αμαρλαριώτης, Νεράντζης, Φούντας, Χατζηλιάδης, Τσινούδης, Σαλγκάμης.

Επίσης αγωνίστηκαν: Κασνακούδης, Σκύφτας, Γαδιτσάκης, Πλιάγκας.