Βαθμολογία

Έμεινε στο… αγαπημένο του 0-0

Για πέμπτο σερί παιχνίδι ο Τύρναβος έμεινε στο… αγαπημένο του 0-0. Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η ομάδα της Κέρκυρας που είναι στην κορυφή του ομίλου σε ένα ματς που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ παρουσία λίγου κόσμου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Τύρναβος ξεκίνησε με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Πρίφτης, στο κέντρο της άμυνας οι Καραμανλής – Τέλλος, δεξιά ο Σκούπρας, αριστερά ο Κουρτεσιώτης, αμυντικά χαφ Νταντίδης – Ιβανίδης, αριστερά ο Γεωργίου, δεξιά ο Αντρέ και ο Τσούκαλος πίσω από τον Κανούλα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος ήταν ανώτερος, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Βρονταρά, χωρίς όμως να έχει την τελική προσπάθεια. Σε γενικές γραμμές όμως στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην ομάδα που είναι πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Η Κέρκυρα πάντως στο πρώτο 45λεπτο παρουσιάστηκε νωθρή και είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Ενδεικτικό είναι πως δεν δημιούργησε ευκαιρία…

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και δημιουργούσαν ευκολότερα ευκαιρίες στα καρέ του Τυρνάβου. Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν και από εκεί και πέρα αν καταφέρουν σε κάποια αντεπίθεση να σκοράρουν. Η αλήθεια είναι πως το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη προσπάθησε να… «κλέψει» το ματς χωρίς όμως να τα καταφέρει. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα θετικό για την ομάδα της Λάρισας.  

Το φιλμ του αγώνα

4’ Σουτ ο Τσούκαλος, η μπάλα άουτ.

6’ Ο Γεωργίου έκανε ωραίο ελιγμό, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

8’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κέρκυρας, η μπάλα καταλήγει στον Κανούλα, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από την εστία του Βρονταρά.

24’ Σουτ του Ζορμπά, η μπάλα άουτ.

25’ Ωραίο σουτ του Κανούλα από γύρισμα του Αντρέ, η μπάλα στα χέρια του Βρονταρά.

45’ Σουτ του Γεωργίου από το ύψος της μεγάλης περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Βρονταρά.

47’ Ο Μπεριάν από καλή θέση μέσα από την περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.

59’ Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Τυρνάβου, ο Ζορμπάς πήρε την κεφαλιά, με τον Πρίφτη να διώχνει σε κόρνερ.

60’ Ο Γεωργίου βγήκε τετ α τετ με τον Βρονταρά μετά από λάθος της άμυνας, με τον παίκτη του Τυρνάβου να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά λίγο άουτ μετά από σωτήρια παρέμβαση του τερματοφύλακα.

68’ Σουτ του Μπαλντοβαλίεβ, η μπάλα πάνω από την εστία.

84’ Σουτ καλό ο Κάρλος Αντρέ δύσκολα έδιωξε ο Βρονταράς.

90’ Ο Σαχινίδης κοντρόλαρε τη μπάλα μετά από κόρνερ, έκανε το σουτ άλλα πέρασε λίγο άουτ.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Τέλλος (13’ λ.τ. Σιάτρας), Νταντίδης, Τσούκαλος (66’ Ροντρίγκο), Αντρέ, Ιβανίδης, Γεωργίου, Κανούλας (81’ Σαχινίδης).

Α.Ο. Κασσιόπης (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς (66’ Σίκιμιτς), Σουάνης, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Μπεριάν (75’ Γυφτοκώστας), Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεβ, Ανδρεόπουλος (83’ Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκράνας, Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ.