Βαθμολογία

Δηλώσεις και παραλειπόμενα από την Τσαριτσάνη

Στις καθιερωμένες δηλώσεις για τον τύπο, οι προπονητές του Κάστορα Θοδωρής Ποντίκης και του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, είπαν:     

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Θοδωρής Ποντίκης (Κάστορας): «Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παρότι η ομάδα μου έμεινε στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίχτες. Παλέψαμε σε όλο τον αγώνα για ένα θετικό αποτέλεσμα και νομίζω πως εξαιτίας  κάποιων σφυριγμάτων του διαιτητή, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Οικονόμου και σε ότι αφορά εμάς, θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Θεωρώ πως εκτός από την ομάδα του Οικονόμου, η ομάδα της Λάρισας κάνει τη διαφορά στην κατηγορία αλλά και οι διαιτητές τη βοηθάνε. Στο μεταξύ μας παιχνίδι (με τη Λάρισα) ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και πιστεύω δεν  χρειάζεται η διαιτησία να βοηθάει αυτές τις ομάδες. Εμείς που βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, παλεύουμε για το κάτι καλύτερο και θέλουμε να μας παίζουν 50-50. Συγχαρητήρια επίσης στον Οικονόμο για την φιλοξενία και εμείς συνεχίζουμε».

Κώστας Κατσάρας (Oικονόμος Tσαριτσάνης): «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το παιχνίδι, που με βάση την απόδοσή του θεωρώ πως δεν δικαιολογείται να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Εμείς σήμερα ήμασταν πολύ κακοί και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Θα μιλήσουμε αύριο με τους παίκτες, θεωρώντας πως  υπάρχει συσσωρευμένη κόπωση στα παιδιά και πως χρειάζεται κάποιο φρεσκάρισμα η ομάδα ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο δεύτερο γύρο βελτιώνοντας κάποια πράγματα για να διεκδικήσει τόσο η ομάδα σαν σύνολο όσο και οι ποδοσφαιριστές  ατομικά, το καλύτερο δυνατό για το μέλλον. Κρατάμε από το παιχνίδι μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης και σίγουρα δεν είναι μονάχα αυτό το ζητούμενο. Πρέπει να παίξουμε πιο καλά στη συνέχεια με δεδομένο ότι σήμερα δεν ήμασταν καλοί, ωστόσο δικαιολογώ τους παίκτες μου γιατί όπως προανέφερα έχουν συσσωρευμένη κόπωση».

Την αποστολή του Κάστορα για τον αγώνα με την Τσαριτσάνη ακολούθησε ο πρόεδρος του σωματείου κ Μπαχαδέρογλου Σταύρος με 2 ακόμη διοικητικούς, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι από το θεωρείο των επισήμων του γηπέδου, ως φιλοξενούμενοι της διοίκησης του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Παρά τον προαναγγελθέντα από τα ΜΜΕ άσχημο καιρό (δεν υπήρξε ιδιαίτερα) αρκετοί φίλαθλοι προσήλθαν στο γήπεδο της Τσαριτσάνης και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ζεσταίνοντας με την παρουσία τους και συμβάλλοντας με την παρότρυνσή τους προς τους παίχτες του Οικονόμου, στη νίκη της ομάδας επί ενός  αρκετά μαχητικού αντιπάλου.

Σε παιχνίδια της Τσαριτσάνης, δίνει το παρόν όταν μπορεί, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μίχος, οι γνώσεις του οποίου γύρω από τα αθλητικά δρώμενα και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει, προσθέτουν θετικά στο έργο των συντακτών Ανδρέα Νικούλη (Radio Elassona) και Γιώργου Μπαμπάλη (Athleticlarissa). Εξ’ ου και η φωτογραφία των τριών στο δημοσιογραφικό θεωρείο του Οικονόμου.

Ανησυχία φαίνεται πως διακατείχε τον πρόεδρο του Οικονόμου Χρήστο Μουλτσιά (δεξιά) και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μιχούλη όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα (ποντάρισαν με σιγουριά στη νίκη) αλλά κυρίως για την ‘’κοιλιά’’ της ομάδας στα τελευταία 2 παιχνίδια, πιστεύοντας παρά ταύτα ότι η κατάσταση σύντομα θα εξομαλυνθεί.

Το πρωί της Κυριακής, πριν το παιχνίδι με τον Κάστορα, διοίκηση, προπονητές και παίχτες του Οικονόμου ήπιαν τον καφέ τους στο καφέ CINEMA της κωμόπολης, παρέα με τους λοιπούς θαμώνες του καταστήματος, οι οποίοι καμάρωναν και ευχήθηκαν τα καλύτερα στους ποδοσφαιριστές.

Τα εύσημα για το οργανωτικό μέρος του σωματείου ανήκουν ασφαλώς, εκτός από τα λοιπά μέλη της διοίκησης και στον υπεύθυνο Βασίλη Τζιούργκανο τόσο για την ευταξία που διακρίνει κανείς μπαίνοντας στα αποδυτήρια της ομάδας καθώς επίσης για την εύρυθμη λειτουργία που επικρατεί σε όλους σχεδόν τους τομείς, όπου ο Βασίλης δίνει τον καλύτερό του εαυτό.