Βαθμολογία

ATHENS CLUB: Περιμένοντας τα αυτονόητα

Το ATHENS CLUB παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα της ΑΕΛ, έχοντας βέβαια πάρει σαφή δημόσια θέση για τα όσα έγιναν κατά το παρελθόν αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν.

Απόφαση του Συνδέσμου ήταν και είναι να στηρίξει τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ως τον μοναδικό ΑΕΛικό φορέα που μπορεί να διαμορφώσει την «επόμενη ημέρα» μετά την πηλαδακική λαίλαπα.

Θυμίζουμε λοιπόν ότι μέσα απ’ τις διαδικασίες του Σωματείου και συγκεκριμένα μέσω της Γενικής Συνέλευσης της 9ης Αυγούστου 2013, το «χρίσμα» δόθηκε στον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Τότε δηλώθηκε με έμφαση και συμφωνήθηκε, ότι η φετινή χρονιά είναι δοκιμαστική για τον Βαγγέλη Πλεξίδα και ότι τα πεπραγμένα του θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς από τα μέλη του Σωματείου.

Ακολούθησε στις 3 Οκτωβρίου 2013, νέα ΓΣ όπου συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν τροποποιήσεις του καταστατικού του Σωματείου, χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία, η οποία και αναμένεται. Μετά από συζήτηση και σχετικής πρότασης μελών του ATHENS CLUB, το ΔΣ ανέλαβε την υποχρέωση σύνταξης ενός προσχεδίου καταστατικού της νέας ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί με την άνοδο στην επόμενη Εθνική Κατηγορία.

Δηλώθηκε στη ΓΣ ότι πρόθεση του ΔΣ είναι το καταστατικό αυτό να είναι δεσμευτικό για τον νέο επενδυτή που θα επιλεχθεί από νέα διαδικασία ψηφοφορίας σε έκτακτη Συνέλευση.

Με τόσα λοιπόν θέματα να εκκρεμούν, όπως η εκκαθάριση της χρεοκοπημένης Πηλαδάκειας ΠΑΕ, η ανεύρεση προπονητηρίου, η (μη) χρήση του Arena κτλ, είναι κατανοητό ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος, ειδικά για ερασιτέχνες παράγοντες.

ΌΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ!

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ…

Το τέλος του πρωταθλήματος θα έρθει και φοβόμαστε ότι τότε «δεν θα υπάρχει χρόνος» να αναλυθούν και οι τροποποιήσεις και οι περιβόητες «ασφαλιστικές δικλείδες», πόσο μάλλον να κατατεθούν τυχόν προτάσεις και από άλλους επενδυτές και να έχουν την προσοχή που χρειάζεται από την ΑΕΛική οικογένεια.

Εκτός και αν υπάρχει μεθόδευση απαξίωσης της διαδικασίας και οδηγούμαστε στην, εκ των πραγμάτων, επιλογή του Βαγγέλη Πλεξίδα ως νέου μεγαλομετόχου.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα κάποια Ερασιτεχνική», «Δεν θα μπω ξανά στην διαδικασία της ψηφοφορίας», «Από αύριο κιόλας θα ζητήσω την ΠΑΕ» κτλ.

Είναι υποχρέωση, επειδή μιλάμε για το μέλλον της ΑΕΛ, ο «κάθε Πλεξίδας», αυτά που λέει με ευκολία σε ραδιόφωνα ή σε τραπεζώματα, να τα ζητήσει από τα μέλη του Σωματείου…

Με καθαρή ΑΕΛική ματιά και σκέψη, μακριά από συμφέροντα και εξαρτήσεις, ρωτάμε:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ή ΟΧΙ;

ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΕΞΙΔΑ Ή ΟΧΙ;

ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ Ή ΟΧΙ;

Εμείς την ΑΕΛ την θέλουμε δυνατήανεξάρτητη και πρωταγωνίστρια και τα ίδια θα λέγαμε όποιος και αν ήταν στη θέση του Πλεξίδα.

Έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε μια ΑΕΛ που να μπορεί να σταθεί στα πόδια  αυτόνομη και μακριά από αρρωστημένες νοοτροπίες που ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ;

Μαθαίνουμε ότι ο αποκλεισμός του Ηλία Κυριακίδη από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομάδας, για λόγους άγνωστους και ακατανόητους σε εμάς, ανακοινώθηκε σε «τσιμπούσι» που παρέθεσε ο Βαγγέλης Πλεξίδας σε αθλητικούς δημοσιογράφους, παρουσία μελών του ΔΣ.

Εμείς και ο υπόλοιπος ΛΑΟΣ της ΑΕΛ στο «τσιμπούσι» δεν ήμασταν. Περιμένουμε λοιπόν την αυτονόητη, επίσημη ενημέρωση.

Ως ATHENS CLUB είμαστε ενάντια στην προσωπολατρία, αλλά όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με την ΑΕΛ ξέρει, και τον χαρακτήρα του Ηλία Κυριακίδη και την σχέση του με την ΑΕΛ.

Ο Ηλίας Κυριακίδης είναι πλέον ένας από εμάς.

Αυτή την συμπεριφορά αξίζουμε;

Είναι ντροπή για την ΑΕΛ όταν γιορτάζει τα 50 χρόνια της να φέρεται έτσι σε παίκτη της που έχει καταλάβει όσο λίγοι το βάρος της φανέλας που φοράει!

Η ΑΕΛ τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ΙΔΕΑ!

Στο γήπεδο πηγαίνουμε για την ΑΕΛ, όχι για τον Πλεξίδα και για κανένα Πλεξίδα!

Αλλάξτε πορεία, δεν «πάτε καλά»…

Εφόσον το ΔΣ του Σωματείου δεν παίρνει θέση στα παραπάνω ζητήματα θεωρούμε ότι είναι απαξιωμένο, παραγκωνισμένο και κομπάρσος και κατά συνέπεια δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση για την ΑΕΛ.

Περιμένουμε λοιπόν να γίνουν τα αυτονόητα και το ΔΣ να καθορίσει άμεσα (από χθες ήδη…) την νέα Γενική Συνέλευση.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΛ
ATHENS CLUB