Βαθμολογία

Ματσάρα στο Αβέρωφ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», ανάμεσα σε Αβέρωφ και Νίκαια, με τις δύο ομάδες μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν σε δύο περιπτώσεις, στο 5’ και στο 7’ ο Ταρταμπούκας βγήκε τετ α τετ και κατάφερε να κερδίσει τον Τζουβάρα, κάνοντας πολύ νωρίς το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Κώστα Μπούκα στο 10ο λεπτό σε 2-1 και να αναζωπυρώσουν έτσι τις ελπίδες τους για κάτι θετικό στο παιχνίδι. Τελικά, στο 50ο λεπτό ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που έκανε το 2-2 χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του τον πόντο της ισοπαλίας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Παζιάνας, Κλεισιάρης, Καψάλης, Μιχαήλ, Περδίκης Ν.(80’ Τσιρβούλης), Περδίκης Σ., Μητρακούλης(87’ Κίτσιος), Μπάρδας, Βαΐτσης Ταρταμπούκας, Ελευθέρογλου Γ.(85’ Λισγάρας).

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος(70’ Χριστοδούλου), Ψαρούλης, Ακρίβος, Χονδρονάσιος, Ανδρέου(46’ Καραμπούζης), Στατήρης, Μπακαρτζής, Μπούκας, Σβερκούλης, Νούσιος(46’ Χρηστίδης).