Βαθμολογία

Πέρασε κι από το Αργυροπούλι ο Αχιλλέας

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Αργυροπούλι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, όπου κέρδισε την τοπική Δόξα με σκορ 1-2 και συνέχισε να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32’ όταν ο Μπένος βρήκε με ωραία σέντρα τον Παλιούρα και αυτός με σουτ έκανε το 0-1.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι που ήθελαν όσο τίποτα την νίκη, ανοίχτηκαν για να πιέσουν με αποτέλεσμα να αφήσουν ανοιχτούς διαδρόμους στην ομάδα του Αχιλλέα. Έτσι, στο 78’ η ομάδα των Φαρσάλων πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Μπένος βγήκε τετ α τετ έσπασε την μπάλα στον Παλιούρα και αυτός σε κενή εστία έκανε το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-2 με κεφαλιά του Σουλιώτη, που πέτυχε το γκολ της τιμής για την ομάδα του στο 88ο λεπτό.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαξεβάνος, Μπαξεβάνος, Μεσημέρης, Σκούπρας, Σουλιώτης, Μάρκου(50’ Γκατζούλης), Χατζής, Ντιντόκας(50’ Μπούρας), Τζανέκας(70’ Σιαμέτης), Τσιάγκος, Κόκκορας.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τσανάκας, Αντωνιάδης, Μαργαριτόπουλος, Τσιούλης(75’ Ξυνογαλάς), Πατσιούρας, Γκατζόγιας, Μπένος, Πλαιούρας(82’ Δημακόπουλος), Παλαμίδας(65’ Θεοχάρης), Λυμπέρης.