Βαθμολογία

Έκανε την ανατροπή και το πήρε ο Σμόλικας

Με ανατροπή έφτασε στην νίκη ο Σμόλικας Φαλάνης, που πέρασε μέσα από το Ομορφοχώρι, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε αυτήν την νίκη με ανατροπή, καθώς το Ομορφοχώρι κατάφερε να προηγηθεί.

Συγκεκριμένα, στο 15’ ο Ραμάι από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος μια ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο Γκόλαντας έχασε δυο ευκαιρίες στην συνέχεια για να σιγουρέψει το αποτέλεσμα. Στο 30’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε, ενώ στο 38’ ο Σμόλικας έφτασε στην ισοφάριση με τον Δάσιο, που με σουτ έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα δεν είχε τόσο καλή απόδοση όσο στο πρώτο και έδωσε χώρο στον Σμόλικα, που το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτήν την φορά με τον Τσιρόπουλο που έκανε το 1-2 στο 60’.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Σ., Γαρυφαλλόπουλος, Μωραΐτης(50’ Παρμακτσίδης), Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Τζαλαμπύρας(70’ Τζήμουλας), Βιλανάκης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Ρούμπος, Αντωνίου, Δολιάνης, Νεστορίδης, Τανάγιας Χρ., Μπαρούτας, Πατσής, Τσιρόπουλος(88’ Λιάκος), Κόκρας(70’ Τανάγιας Γ.), Δάσσιος(90’ Μανδραβέλης).