Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στην Χάλκη

Με το χορταστικό 4-2 τελείωσε το παιχνίδι που έγινε στην Χάλκη, ανάμεσα στον Ηρακλή Χάλκης και τον Ηρακλή Λάρισας, με τις δύο ομάδες εκτός από πολλά γκολ να προσφέρουν και αρκετό θέαμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Χρήστος Βογιατζής έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Ρέψη. Μάλιστα, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 40’ όταν ο Μάνης ανατράπηκε στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Παπαδημητρίου που ανέλαβε την εκτέλεση του ήταν εύστοχος και έγραψε το 2-0.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι φαίνεται πως αφυπνίστηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 50’ ο Φουσίκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης δέκα λεπτά αργότερα έβαλε και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα του όταν ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μπάρδας, κάνοντας το 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής Λάρισας, έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μέκρας στο 70’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, ο Ρέψης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα της Χάλκης στο 86’ όταν εκτέλεσε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Δημόπουλος και έκανε το 3-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 4-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές(65’ Πρίφτης), Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Μάνης(60’ Δημόπουλος), Παπαδημητρίου, Τσιλιάκος Ι., Βογιατζής Χρ., Ρέψης, Βογιατζής Σ.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Παραφέστας, Κοτούμπας, Μέκρας, Μούτσα, Ντελόπουλος(63’ Σάββας), Τσέλιγκας(55’ Μπάρδας), Θεοδώρου, Κουρούμαλος, Φουσίκας, Φιλίππου.