Βαθμολογία

Στον ίδιο ρυθμό το Βλαχογιάννι

Με ακόμα μια νίκη συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, η Δόξα Βλαχογιαννίου που αυτήν την φορά κέρδισε μέσα στο Καλοχώρι την Αναγέννηση με σκορ 1-2 και πήρε ένα ακόμα τρίποντο που την διατήρησε ψηλά στην βαθμολογία της κατηγορίας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Ξεφτέρης με κεφαλιά κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του. Στην συνέχεια, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 30’ με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Αλεξίου, που έκανε το 0-2.

Από εκεί και πέρα, η γηπεδούχος ομάδα μείωσε στο 40’ με πλασέ του Σαμπάνη που έκανε το 1-2, ενώ να σημειωθεί ότι νωρίτερα, στο 33ο λεπτό ο Μάρκου Β., είχε δοκάρι για την ομάδα του Καλοχωρίου. Δοκάρι όμως, είχε και στο δεύτερο μέρος το Καλοχώρι, αυτήν την φορά με τον με τον Μούμο στο 50ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από την πλευρά των γηπεδούχων, αποβλήθηκε ο Μάρκου Κ., στο 80ο λεπτό για εξύβριση του διαιτητή.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λιούσκας, Μάρκου Β.(71’ Καπετάνι), Λίτσιος, Καραΐσκος, Έξαρχος, Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης, Μούμος(70’ Γκοντόλος), Μάρκου Κ.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Αθανασούλης, Κόκκας, Βλιώρας, Καρατζιώλης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Ξεφτέρης(75’ Τασούλης), Φαρμάκας(80’ Αναγνώστου), Αλεξίου.