Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Ηρακλή Λάρισας λυπάται πολύ που αναγκάζεται να προβεί σ’ αυτή την ανακοίνωση. Δυστυχώς, η σημερινή κάκιστη διαιτησία στον αγώνα με τον Ηρακλή Χάλκης είναι το αποκορύφωμα των αδικιών που υφίσταται η ομάδας στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Καταμετρήσαμε στο σημερινό αγώνα δώδεκα φάσεις στις οποίες αδικήθηκε κατάφορα ο Ηρακλής Λάρισας. Ενδεικτικά: ανύπαρκτα οφσάιντ, ακυρωμένο κανονικό γκολ σε προβολή του επιθετικού μας Π. Φουσίκα, ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος μας, αποβολή με δεύτερη κοντινή κάρτα στον παίχτη μας Χ. Μέκρα χωρίς να υπάρχει επαφή με τον αντίπαλο παίχτη.

Αποβολή του προπονητή μας χωρίς να ανοίξει το στόμα του και σαν μην έφταναν όλα αυτά στο 30’ λεπτό μετά από το σουτ του Π. Φουσίκα, η μπάλα χτυπάει στο σίδερο που στηρίζει το δίχτυ στο βάθος της εστίας σημειώνοντας κανονικότατο γκολ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην επιστροφή της, την απομακρύνει με το χέρι του χωρίς να κατοχυρώσει το γκολ ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να γελάνε οι φίλαθλοι του Ηρακλή Χάλκης.

Είναι κρίμα ο κόπος και η προσπάθεια παραγόντων – προπονητών και παιχτών να αγνοείται τόσο προκλητικά από ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να υπηρετούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από το πόστο της διαιτησίας. Κύριοι ο Ηρακλής Λάρισας δεν είναι σάκος του μποξ, να  παίζεται γιατί έχει ιστορία και μάλιστα πολύ μεγάλη.

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας