Βαθμολογία

Με ένα γκολ καθάρισε η Δήμητρα Γιάννουλης

Με νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Δήμητρα Γιάννουλης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αφού αυτήν την φορά επικράτησε με σκορ 1-0 του Φιλοκτήτη Μελιβοίας μέσα στην έδρα της.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και την κούραση από το παιχνίδι για το Κύπελλο ΕΠΣΛ που έγινε την Τετάρτη, πήγαν σε αυτό το παιχνίδι, θέλοντας μια νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της κατηγορίας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες.

Στο πρώτο μέρος, ο Κορδαλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Φιλοκτήτη, αλλά ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε την προσπάθεια του. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιάννουλη άνοιξε το σκορ στο 58’ όταν ο Πατσιωτός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο επόπτης έδειξε πέναλτι, γεγονός για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα οι άνθρωποι του Φιλοκτήτη. Τελικά, το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Γιάννουλης είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, στο 62’ όταν ο Σπανός βγήκε τετ α τετ με τον Γεωργούλα, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Τέλος, ο Φιλοκτήτης είχε ακόμα μια ευκαιρία στο 82’ με τον Σενκάι και τον Παναγιωτόπουλο να μαζεύει και πάλι την μπάλα.

Δήμητρα Γιάννουλης(Γιάννης Μπουρνάκας-Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Σουφχάρας, Πότσης, Θώμος, Κοταρέλας(90’ Τέγος), Τζιώλας, Μακανίκας(65’ Μανάκας), Σπανός(68’ Παναγιωτίδης), Πατσιωτός.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Σελήνης, Τσένος(46’ Ντούμος), Νταλαμπύρας(80’ Παπαηλίας), Κατσιάνος, Πενίκης, Κοιλούκος(65’ Γκουντάρας), Κορδαλής, Σενκάι, Λάιος.