Βαθμολογία

Έδωσε μάχη αλλά έχασε στο τέλος

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Μαχητής Τερψιθέας ηττήθηκε μέσα στην Χαλκίδα, από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0, για την 16η αγωνιστική του 3ου Ομίλου στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Νομού μας, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ενώ είχε και αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ και να «κλειδώσει» το παιχνίδι. Πιο χαρακτηριστική είναι αυτήν του Κρίτσα, που στο 78ο λεπτό, βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά τον είδε να μαζεύει την μπάλα.

Στην συνέχεια, η πρωτοκαθεδρία του Μαχητή στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίστηκε χωρίς ωστόσο να συνοδευτεί από κάποιο γκολ. Έτσι, στο 91’ και μετά από ένα κόρνερ που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι ο Κωνσταντάγκας έκανε το 1-0 που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, λίγα λεπτά αργότερα. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Μαχητή, Κώστας Κρεββατάς, τραυματίστηκε και άνοιξε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να πάει στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας ούτως ώστε να κάνει ράμματα.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας(85’ Παυλόπουλος), Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Φλώρος, Σαββίδης(73’ Μαντζαφούλης), Μολάς, Κρεββατάς(42’ Πατσιαβούρας λ.τ.), Νικούλη, Μαλάκος.