Βαθμολογία

Στράντζαλης: «H εικόνα, ελπίδα για τη συνέχεια»

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος ό,τι βαθμό μπορεί να πάρει και να του φανεί χρήσιμος για τη συνέχεια θα τον διεκδικήσει, οπότε υπήρχε κι ένας μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Μπορώ να πω ότι για 15-20 λεπτά σε συνδυασμό και με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, είχαμε αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά μας να βρούμε κατεύθυνση προς το γκολ. Αν και τα δύο πρώρα γκολ τα πετύχαμε στο πρώτο, θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε πιο όμορφα το παιχνίδι και μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Από ένα σημείο και μετά στον αντίπαλο ήρθε η παραδοχή και η απογοήτευση και παράτησε το ματς. Είναι σημαντικό ότι ερχόμαστε σε τέτοιες έδρες και με αντίξοες συνθήκες παρουσιάζουμε μια τέτοια εικόνα. Αυτό μας δίνει ελπίδα για τη συνέχεια. Εύχομαι στην Πρέβεζα καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο της».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γιώργος Στράντζαλης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης στην Πρέβεζα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Η ΑΕΛ παρότι είναι πρώτη στον όμιλο, έχει χάσει και από τον 2ο και από τον 3ο της βαθμολογίας. Τελικά η ομάδα έχει αδύνατα σημεία;

«Βέβαια και έχει. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες. Πάνω σε αυτές δουλεύουμε κι αυτά τα ματς που χάσαμε είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ΑΕΛ. Για να μπορέσει να πεισμώσει. Να νιώσει την κατήφεια και την απογοήτευση και μέσα στα αποδυτήρια και ο κόσμος και να βρούμε ένα κίνητρο και ένα πείσμα για τη συνέχεια».

-Ο αποκλεισμός του Κυριακίδη ήταν για αγωνιστικούς λόγους;

«Δεν μπορώ να πάρω θέση για έναν ποδοσφαιριστή μεμονωμένα. Έχω μιλήσει ξεκάθαρα κάποιες φορές για κάποιους παίκτες. Από εκεί και πέρα είναι η διοίκηση και ο υπεύθυνος Τύπου να τοποθετηθούν».

-Το ρωτάμε αυτό γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είπατε…

«Την προηγούμενη εβδομάδα είπα ακριβώς αυτό που έγινε και αισθανόμουν. Δεν μπορώ να μπαίνω σε διαδικασία για μεμονωμένο παίκτη. Όπως δε μου έγινε ερώτηση για τον Μήτση που έμεινε εκτός στο προηγούμενο ματς και θεωρείται βασικός, έτσι δεν μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία για κάθε παίκτη που μένει εκτός να δίνω μια, ας το πούμε, κατάθεση σε εσάς και τον κόσμο. Αν υπάρχει κάτι, κάποια ενημέρωση, θα γίνεται μέσα από τη διοίκηση που θα μπορεί να εκφράσει οτιδήποτε για το αγωνιστικό τμήμα και φυσικά από το Γραφείο Τύπου».