Βαθμολογία

Το… βιολί τους οι Νέοι του Τυρνάβου

Σαρωτική για ακόμη μια φορά η ομάδα νέων δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης ούτε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών την οποία και συνέτριψε με σκορ 4-1 στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου για την 13η αγωνιστική.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου απέδωσαν όμορφο ποδόσφαιρο παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (κρύο-δυνατός αέρας) χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να πάρει ο δείκτης του σκορ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Δημήτρης Δημολιός που πέτυχε τρία πανέμορφα γκολ. Βρισκόμενος σε πολύ καλή μέρα ο αριστερός μεσοεπιθετικός δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας της Πέλλας η οποία και είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι σημειώνοντας μάλιστα το γκολ της τιμής στο 90ο λεπτό.

Περίφημα τα πήγαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Τυρναβίτικου συγκροτήματος χωρίς να υστερεί κάποιος σε απόδοση αφού η εμφάνιση σε συνδυασμό με το τελικό σκόρ υπήρξε προϊόν άψογης συνεργασίας στον αγωνιστικό χώρο αναδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται απο όλους.

Τα γκoλ του Τυρνάβου: 8', 51', 60' Δημολιός, 16' Σουλιώτης

Τύρναβος (Κώστας Τουρβάτσιος): Χαρισούλης, Παυλόπουλος, Καραμπίνας, Δάσσιος, Σουλιώτης, Ντιντής, Μαχαίρας, Λίταινας, Βογιατζής, Δημολιός, Παπαχρήστος.

Αγωνίσθηκαν και οι Ζιώγας, Τσακνάκης, Καραστέργιος, Ντογκούλης, Παναγιώτου.