Βαθμολογία

Έκοψε την πίτα της η ΑΕΛ για το 2014

Σε μια λιτή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχίο Διόνυσος η ΑΕΛ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία όλων των τμημάτων, των προπονητών τους, της Διοίκησης και πλήθους κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του Σωματείου, οι γονείς και φίλοι των αθλητών, οι φίλαθλοι και οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομάδας καθώς και οι Δήμαρχος Λαρισαίων και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, χοροστατούντος στην τελετή του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνατίου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες που σημείωσαν το 2013 οι αθλητές του Στίβου Χρήστος Μαγριπής, Νικόλαος Μασούρας, Δημήτριος Γκουγκουλιάς, Αθανάσιος Μουρτζούδης και Σπυρίδων Σπύρος. Επίσης ανακοινώθηκε επίσημα η συμμεροχή του μαραθωνοδρόμου Αντώνη Κακαρόντζα στον διεθνές Μαραθώνιο του Ρότερνταμ.

Τυχεροί της βραδυάς αναδείχτηκαν ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Χρήστος Μιχαήλ και ο ποδοσφαιριστής της ανδρικής Ομάδας Πατινιώτης.

* Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον κ. Διονύσιο Ράπτη και το ξενοδοχείο "Διόνυσος" για την παραχώρηση της αίθουσας όπως και το CITYSTORE για την προσφορά των δώρων που αντιστοιχούσαν στα φλουριά των αθλητών των Ακαδημιών της ΑΕΛ.