Βαθμολογία

Κυριακίδης: «Ηθικό χρέος να συνεχίσω στην ΑΕΛ»

Ο Ηλίας Κυριακίδης, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην ομάδα της ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας του ανακοίνωσε πως δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το ήθος που τον διακρίνει αποφάσισε να μείνει στην ομάδα και να την βοηθήσει όσο μπορεί στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει κατηγορία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή, μας τόνισε ότι έχει ηθικό χρέος σε αυτό που αποφάσισε το καλοκαίρι, δηλαδή να έρθει στην ΑΕΛ και να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται φέτος. Θα παραμείνει και θα παλέψει για την ομάδα, γιατί έχει αποφασίσει ο ίδιος να συνεχίσει να βοηθάει την ΑΕΛ, όπως υποσχέθηκε από το καλοκαίρι στις συνομιλίες με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, τότε που αποφάσισε να έρθει σε μια ομάδα που θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που δεν είχε ούτε μπάλες για να προπονηθεί όπως του είχαν πει τότε και παρά τις όποιες προτάσεις είχε από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά δηλαδή την απομάκρυνση του, ο ίδιος τόνισε ότι δέχτηκε την συμπαράσταση του κόσμου, που έδειξε πως είναι δίπλα του. Παρά τις προτάσεις που είχε και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αποφάσισε να παραμείνει και δεν είναι διατεθειμένος για το καλό της ομάδας να βγει και να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την όλη υπόθεση.