Βαθμολογία

ΠΑΣ Πρέβεζα: «Την ΑΕΛ τη σεβόμαστε»

«Την ΑΕΛ τη σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Κώστας Αμάραντος στην κάμερα του atpreveza.gr δίνοντας το σύνθημα για τον αγώνα της Κυριακής, όπου ο ΠΑΣ Πρέβεζα υποδέχεται στο «Αθανασία Τσουμελέκα» την ιστορική ΑΕΛ.

Ο Κώστας Αμάραντος και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Δημουλιάς στάθηκαν στην ατυχία που είχε μέχρι τώρα ο ΠΑΣ η οποία του στέρησε αρκετούς βαθμούς και επισήμαναν πως η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

Κύριε Αμάραντε για ακόμη ένα ματς ο ΠΑΣ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά στο τέλος η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό. Υπάρχει τελικά κάποια αιτία για αυτό;

Το πρώτο πράγμα που είπα στα παιδιά μόλις πήγαμε στα αποδυτήρια ήταν θερμά συγχαρητήρια. Τα παιδιά πραγματικά ήταν παλικάρια μέσα στο γήπεδο και παρόλες τις ελλείψεις που είχαμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν αντικατέστησαν πάρα πολύ καλά αυτούς που απουσίαζαν. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο αέρας ήταν πάρα πολύ δυνατός, περίπου 8-9 μποφόρ και ήταν δύσκολο για εμάς να αναπτυχθούμε. Παρόλα αυτά αναπτυχθήκαμε πάρα πολύ καλά μέσα στο γήπεδο και το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν οι στημένες φάσεις που είχε ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο εκεί που πήραμε τα ηνία του αγώνα, μπήκαμε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο, παίξαμε από τα πλάγια, είχαμε πολύ καλό passing game, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι το οποίο ήταν ορισμός του πέναλτι, ενώ διαμαρτυρόμαστε και για μια φάση στο πρώτο ημίχρονο όπου υπήρξε πάλι περίπτωση πέναλτι. Παρόλη την καλή εμφάνιση φάγαμε ένα γκολ στο 90’, το οποίο μπορούσε να αποφευχθεί. Όμως δεν στεκόμαστε εκεί, η ομάδα μας συνεχίζει. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, η λεβεντιά που είχαν μέσα στο γήπεδο και το πάθος τους σε συγκλόνιζαν.

Πως προετοιμάζεται η ομάδα για το μεγάλο ματς της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ και αν στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα η οποία ομολογουμένως είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος;

Πάντα τόσα χρόνια έχω μάθει ότι στο γήπεδο μέσα παίζουν 11 εναντίον 11. Σεβόμαστε τη Λάρισα, σεβόμαστε την ιστορία της, σεβόμαστε τους παίχτες οι οποίοι έχουν παίξει στην Α και στη Β Κατηγορία, παρόλα αυτά όμως τα παιδιά τα δικά μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύω ότι θα βγάλουν κάτι θετικό μέσα στο γήπεδο. Δεν φοβόμαστε, σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε! Η ομάδα προετοιμάζεται όπως προετοιμάστηκε και για τα άλλα παιχνίδια, θα μελετήσουμε και πάλι αύριο(σήμερα) τον αντίπαλο και ελπίζω να έρθει κάτι θετικό.

Απουσίες που έχει η ομάδα;

Ναι, θα απουσιάσουν ο Μάκης ο Δήμας που έχει κάταγμα στο δάχτυλο και ο Χρήστος ο Δήμος που έχει κάνει μια μικροεπέμβαση, ενώ από το προηγούμενο παιχνίδι στους τραυματίες προστέθηκε και ο Μιχάλης ο Ντέτσικας.

Κώστα η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό έχει καλή απόδοση αλλά αυτό δεν μεταφράζεται σε βαθμούς. Που το αποδίδεις αυτό;

Πιστεύω ότι είμαστε πολύ άτυχοι. Αυτό που συμβαίνει εδώ φέτος δεν το χω συναντήσει ποτέ. Είμαστε πολύ άτυχοι, βάζουμε γκολ και κατευθείαν δεχόμαστε γκολ, δεν μπορούμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα. Εμείς προχωράμε όμως, δεν σταματάμε εδώ και η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Είμαστε πολύ πικραμένοι με το ότι μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και ο κόουτς τώρα που ήρθε μας έδωσε ακόμη πιο πολλή ώθηση γιατί όλα τα παιδιά τον ξέρουν χρόνια και θέλουν να παίξουν και για αυτόν, και μας μένει η πικρία στο τέλος ότι δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι ενώ παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ ατυχές για εμάς, αλλά δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε!

Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΛ, ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και ιστορική ομάδα. Παρόλα αυτά πιστεύεις ότι ο ΠΑΣ στο γήπεδό του έχει ένα πλεονέκτημα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έστω και αν αυτός λέγεται ΑΕΛ;

Σεβόμαστε την ΑΕΛ, έχει μεγάλη ιστορία. Κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία. Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας, για τον κόσμο μας, για τη φανέλα μας, για τους εαυτούς μας. Θα σεβαστούμε την ΑΕΛ, θα την καλοδεχτούμε, αλλά μέσα στο γήπεδο θα μπούμε να παλέψουμε. Είμαστε καταδικασμένοι, το χα πει και πέρυσι αυτό, είμαστε η Πρέβεζα και πρέπει να παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Μέσα στην έδρα μας εμείς θα παίξουμε όπως όλα τα άλλα τα παιχνίδια. Είτε λέγεται Λάρισα είτε οποιοσδήποτε άλλος αντίπαλος. Τη σεβόμαστε αλλά μέσα στο γήπεδο 11 αυτοί, 11 εμείς και ο καλύτερος θα κερδίσει.

Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα και τα οικονομικά και τα διοικητικά, θεωρείς ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα έχει μέλλον και φέτος και του χρόνου;

Αν με ρωτούσατε πριν 1-2 μήνες θα έλεγα όχι, δεν έχει μέλλον. Αλλά από τη στιγμή που μπήκαν κάποια καινούργια πρόσωπα στην ομάδα και με μεγάλο μπροστάρη τον Τάσο τον Αμάραντο κάτι έχει αλλάξει. Αυτή η ομάδα δεν θα υπήρχε τώρα. Μαζεύτηκαν αυτά τα παιδιά και κάνανε μια μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται μέχρι το τέλος. Εμείς θα παλέψουμε σαν παίχτες -και το είπαμε και μέσα στα αποδυτήρια- να παίρνουμε ό,τι μπορούμε σε κάθε παιχνίδι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. Δεν ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει γιατί δεν έχουν βγάλει ακόμη ποιες ομάδες θα πέσουν, ποιες θα ανέβουν και πιστεύω στο τέλος ας είμαστε έστω κι έτσι τυχεροί.

Κόουτς μπορούμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ;

Θεού θέλοντος πιστεύουμε ότι θα γεμίσει και αναφέρομαι στις καιρικές συνθήκες. Εγώ θα απευθύνω πάλι κάλεσμα στον κόσμο, παίζουμε με μια ιστορική ομάδα και είναι ένα κίνητρο παραπάνω. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Πρέβεζας πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα και να γεμίζει το γήπεδο κάθε δεύτερη Κυριακή. Θέλω να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, είναι όλα δικά μας παιδιά, όλοι στο συμβούλιο είμαστε Πρεβεζάνοι, παιδιά τα οποία πασχίζουμε και με το υστέρημά μας θα βοηθήσουμε την ομάδα. Κάθε 15 μέρες νομίζω ότι είναι ελάχιστα τα 10 ευρώ για να δουν αυτό το θέαμα, είτε είναι νίκη, είτε ισοπαλία είτε ήττα. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καλώ τον κόσμο να έρθει να μας δει.

">http://

Πηγή: atpreveza.gr