Βαθμολογία

Ο Ζουγανέλης "αδειάζει" τον Νότη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης επαναπροσδιορίζει την ταυτότητα του καλλιτέχνη και μιλά με σκληρά λόγια για το star system, το life style και τον Νότη Σφακιανάκη.

Η χώρα μπορεί να φύγει από το τέλμα, απ’ όλα αυτά τα προβλήματα που βιώνουμε;

«Αν πάψουν οι Έλληνες να περιμένουν τα πάντα από τρίτους, θα ξεφύγουμε από ένα σημαντικό κομμάτι των προβλημάτων μας. Πρέπει να είμαστε δημιουργοί. Από τον σκουπιδιάρη και τον καλλιτέχνη μέχρι τον γιατρό και τον αρχιτέκτονα. Αν κάνουμε με αγάπη κάτι και πάρουμε πρωτοβουλίες, μόνον κέρδος θα έχουμε και θα αφήσουμε στην άκρη ανθρώπους που μας… φτύνουν και παρακαλάμε να μας δώσουν».

Πιστεύετε ότι γεγονότα και αφορμές, όπως αυτό που συνέβη με τον Νότη Σφακιανάκη με τις δηλώσεις του, δίνουν λαβές στα Μ.Μ.Ε απλά για να πουλήσουν νούμερα τηλεθέασης;

«Όταν προσπαθείς να φτιάξεις ειδήσεις από έναν άνθρωπο, αυτό δεν είναι τίμιο. Ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει. Αλλά η κριτική μετά είναι χωρίς σταματημό. Ήξερε ο Νότης ότι θα εισπράξει κριτική. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος».

Θα συνεργαζόσασταν με τον Νότη;

«Δύσκολα γιατί δεν είμαστε συγγενείς και ανήκει σε άλλον χώρο. Στο παρελθόν, του είχα στείλει ένα demo με κομμάτια, γιατί ο Νότης είναι πολύ καλός τραγουδιστής και με χάρισμα επικοινωνιακό. Εμένα μου αρέσει ο Νότης σαν καλλιτέχνης. Αλλά δεν μου απάντησε ποτέ και δεν έτυχε από τότε να βρεθούμε και να μιλήσουμε».

Όλα όσα μου  λέει στο περιοδικό Full Life , που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα με 1.70 ευρώ!

Πηγή: newspistol.com