Βαθμολογία

Όλη η λίστα με τις μίζες στα εξοπλιστικά

Ίλιγγο προκαλούν τα ποσά από τις μίζες για τα εξοπλιστικά όπως προκύπτει από μία λίστα με πληρωμές που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου για την υπόθεση, Δημήτρη Παπαχρήστου, μετά από έρευνες των αστυνομικών.

Όπως προκύπτει από τη λίστα, πρόκειται για έναν κατάλογο από την εταιρεία I good ιδιοκτησίας του Δημήτρη Παπαχρήστου, μέσω τηες οποίας φέρεται να πλήρωνε τις μίζες στον αναπληρωτή διευθυντή Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο έγγραφο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας είχε κατασχεθεί από το σπίτι του κ. Παπαχρήστου κατά τη σύλληψή του.

Προκύπτουν πολλά ονόματα μεταξύ των οποίων και στρατιωτικών και τα χρήματα στέλνοντας από την γερμανική εταιρεία Krauss Maffei και από εκεί "έφευγαν" για Ελβετία.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Κάντα να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία και να κατονομάζει και πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα εκ των δύο πολιτικών προσώπων βρίσκεται ακόμα στην ενεργό δράση.

Το ερώτημα είναι αν ο Κάντας έδωσε στοιχεία ή ενέπλεξε αυτά τα ονόματα με βάση τη λογική ότι «δεν θα μπορούσαν να αγνοηθούν από τις γερμανικές εταιρείες για να ευοδωθεί η υπογραφή της συγκεκριμένης προμήθειας των 1,9 εκατ. ευρώ που αφορούσε τα πυροβόλα όπλα από τη γερμανική εταιρεία Krauss Maffei».

Δειτε την λίστα εδώ

Πηγή: newsit.gr