Βαθμολογία

Κατηγορίες κατά του Μπίμπερ

Κατηγορίες κατά του δημοφιλή νεαρού τραγουδιστή, Τζάστιν Μπίμπερ, για επίθεση κατά ενός οδηγού λιμουζίνας τον Δεκέμβριο στο Τορόντο απήγγειλε η καναδική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Τορόντο, ο 19χρονος φέρεται να χτύπησε πολλές φορές τον οδηγό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού.

Μετά από αναφορές ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες ο Μπίμπερ έφτασε με ένα μαύρο SUV σε αστυνομικό τμήμα του Τορόντο, όπου τον περίμενε πλήθος δημοσιογράφων αλλά και θαυμαστών.

Πριν από λίγες ημέρες ο νεαρός τραγουδιστής Ο Μπίμπερ είχε μπλεξίματα και με τις αρχές των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, τού ασκήθηκαν διώξεις για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, στο Μαϊάμι. Η αστυνομία τον είχε σταματήσει επειδή οδηγούμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μια νοικιασμένη Lamborgini. Ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει χάπια, που του είχαν συνταγογραφηθεί, είχε καπνίσει μαριχουάνα και είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Μπίμπερ δήλωσε αθώος για αυτές τις κατηγορίες, σε γραπτή ένσταση που υπέβαλε ο δικηγόρος του. Εάν καταδικαστεί, ο νεαρός ποπ σταρ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 6 μηνών, αν και οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πιθανό η απόφαση να είναι ευνοϊκότερη επειδή είναι η πρώτη του παράβαση.

Πηγή: shootandgoal.com