Βαθμολογία

Υπέγραψε προσύμφωνο στον Ατρόμητο ο Φωτάκης

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Γιώργο Φωτάκη. Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σανλιούρφασπορ και αύριο το πρωί θα έρθει στην Ελλάδα. Θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 ετών».

Ο ίδιος ο διεθνής χαφ εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους» και στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Περιστεριωτών τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο γιατί μου έκαναν μια πρόταση που με ικανοποιεί πλήρως από όλες τις πλευρές και μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μια από τις τρεις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Σε μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας της. Έχω παρακολουθήσει την πορεία του Ατρόμητου στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έρχομαι να την βοηθήσω για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».