Βαθμολογία

Με αισιοδοξία πάει στην Χαλκίδα ο Μαχητής

Ο Μαχητής Τερψιθέας, άφησε πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του απέναντι στην Λαμία και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επερχόμενο παιχνίδι του, μέσα στην Χαλκίδα, απέναντι στην τοπική ομάδα.

Από αγωνιστικά προβλήματα, ο κύριος Νίκος Σταυροθεόδωρος, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λιλολάρι που αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Κυριάκου, που έχει ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Σε επικοινωνία που είχε το athleticlarissa, με τον προπονητή της ομάδας, ο κύριος Σταυροθεόδωρος δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα έχει τελειώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και αυτήν την στιγμή βρίσκεται μέσα στον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, έχουμε μπροστά μας άλλα τόσα παιχνίδια, όπου πολλά μπορούν να συμβούν. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας μέχρι τέλους και μόνο τότε θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην Χαλκίδα που κι αυτήν θέλει να σωθεί. Οι δύο ομάδες, έχουν στόχο να πάρουν βαθμούς από αυτό το παιχνίδι και όσο δύσκολο είναι για εμάς, πιστεύω πως άλλο τόσο θα είναι και για αυτούς».