Βαθμολογία

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η Νοτσερίνα (Video)

Την αποβολή της Νοτσερίνα από την τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, για δυσφήμιση του αθλήματος, ενώ παράλληλα επέβαλε βαριές ποινές σε διοικητικά στελέχη και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η Νοτσερίνα είχε πρωταγωνιστήσει στο ματς-παρωδία με τη Σαλερνιτάνα, στις 10 Νοεμβρίου, όταν αρκετοί παίκτες της ομάδας υποκρίθηκαν τραυματισμούς και αποχώρησαν από την αναμέτρηση, η οποία διακόπηκε στο 21ο λεπτό, όταν η -γηπεδούχος- Νοτσερίνα έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Οι παίκτες κατήγγειλαν ότι δέχονταν απειλές από τους οπαδούς της ομάδας να μην αγωνιστούν στο τοπικό ντέρμπι του Σαλέρνο, επειδή οι αρχές είχαν απαγορεύσει -για λόγους ασφαλείας- την είσοδο θεατών στις εξέδρες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας, ο πρώην πρόεδρος της Νοτσερίνα, Λουίτζι Μπενεβέντο, ο γενικός διευθυντής Λουίτζι Παβαρέζε, ο γιατρός Τζιοβάνι Ροζάτι, ο προπονητής Γκαετάνο Φοντάνα και ο βοηθός του, Σαλβατόρε Φούσκο, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 3.5 ετών, ενώ σε πέντε παίκτες επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού ενός έτους.

">http://