Βαθμολογία

Παιχνίδι ουσίας και νίκη για τους Νέους

Με νίκη έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών, οι Νέοι της Λάρισας, που κατάφεραν να κερδίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Τσαριτσάνης, με σκορ 3-0 το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο της Τσαριτσάνης. Μπορεί η πρωτιά στον Όμιλο να χάθηκε για την Μικτή μας, η εμφάνιση όμως που έκανε έδειξε ότι το ταλέντο στον Νομό μας, υπάρχει άφθονο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι ποδοσφαιριστές της Πιερίας, μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά έχασαν αρκετές ευκαιρίες, μην μπορώντας να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, όμως, οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και να βγαίνουν μπροστά.

Έτσι, στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Καλφούντζος με ένα πολύ όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Η απάντηση από την ομάδα της Πιερίας, ήρθε στο 31ο λεπτό όταν ο Δαδάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Κυπαρίσης δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 38’ ο Τζουμάκης, μπήκε στην περιοχή και δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο όμως κατάφερε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Νομού μας, κέρδισε ένα πέναλτι, όταν ο Νούσιος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζαρης, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας αρχικά, ενώ στην επαναφορά της μπάλας, ο Μουλτσιάς κατάφερε με προβολή να κάνει το 2-0.

Στο 43ο λεπτό, ήρθε και τρίτο γκολ για την ομάδα του Νομού μας. Συγεκριμένα, ο Καλφούντζος έβγαλε μια πολύ ωραία σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Τζουμάκης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0.

Από εκεί και πέρα, το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, με την ομάδα της Λάρισας να έχει καλή απόδοση, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που κι αυτός προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Μιχάλης Μπίζιος-Νίκος Φώλλας): Καλαμάτας, Καρακώστας, Καλφούντζος, Καλούσης, Μητσογιάννης, Μαστακούλης(69’ Τσιτσόπουλος), Τζουμάκης, Μπίλλης(46’ Ζαμπέτας), Μουλτσιάς(76’ Λέτσιο), Νούσιος, Μάντζαρης.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Πιερίας(Γιάννης Μυστακίδης): Κούζας, Αγγελουσόπουλος, Αγγέλου(76’ Μιχαηλίδης), Στούμπος, Κατέλας, Παγώνης, Τσιμπούκας, Λαμπίρης(59’ Καρομιχάλης), Δαδάκος(81’ Παπαγιαννόπουλος), Γκλιγκόπουλος, Κυπαρίσης.