Βαθμολογία

Πρωτιά με νίκη για τους Παίδες

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών οι Παίδες του Νομού Λάρισας, που κέρδισαν με σκορ 4-2 την αντίστοιχη ομάδα της Πιερίας. Μάλιστα, η νίκη αυτήν ήταν ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουν το πρωτάθλημα, μιας και η πρωτιά είχε εξασφαλιστεί από καιρό. Επίσης, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νομού μας, είχε μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια και εφτά νίκες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο της Ελασσόνας, ξεκίνησε από νωρίς με καλό τρόπο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας. Οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Μαστοροδήμου, μπήκαν μπροστά στο σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό όταν ο Γιάννης Κυρίτσης έκανε το 1-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην συνέχεια, ο Κουσιάς, με όμορφη ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0, στο 15ο λεπτό, δείχνοντας ότι αυτήν η ομάδα όταν θέλει μπορεί να καθαρίζει τα παιχνίδια από νωρίς. Το τρίτο γκολ, ήρθε από τον Λιόντο δέκα λεπτά αργότερα, με το 3-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν και η ομάδα της Πιερίας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Δαλαμήτρα, που διαμόρφωσε το 3-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να χτυπήσουν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν κι άλλο, στο 49ο λεπτό με σουτ του Κοτούδη, που έκανε το 2-3. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά. Τελικά, στο 80’ ο Πατσιούρας σε μια αντεπίθεση της Λάρισας, έγινε κάτοχος της μπάλας, βγήκε τετ α τετ και κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2, αφού στην συνέχεια ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Μπαμπατζιάς, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Κωφός, Τόπης, Κουσιάς, Κατσαρός-Βέρρος, Λιόντος, Καλύβας, Ζιάκας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Μηνάς, Μπαντζέλας, Βάνης, Τσατσάρας, Κοτσιανούλης, Πατσιούρας, Αλεξούλης, Κοκκόβας.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Πιερίας(Διονύσης Οικονόμου): Καλαϊτζίδης, Καταχιώτης, Αλεξανδρίδης, Λαμπίρης, Πλέσιας, Γκοτζαμανίδης, Τριανταφύλλου, Οικονομίκος, Κουλιανόπουλος, Καραθάνος, Δαλαμήτρας.

Επίσης αγωνίστηκαν: Ναρινόγλου, Στραντ-Κοτούδης, Αγγέλης, Ζωγράφος, Λάμπρου, Τσιμήτρης, Παπαδόπουλος.