Βαθμολογία

Στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΛ η Δήμητρα Γιάννουλης

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ (προημιτελική φάση), η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι να περάσει το εμπόδιο της Αστραπής Νέας Πολιτείας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Κανονικά διάρκεια και παράταση 0-0, ενώ στα πέναλτι, η Δήμητρα τα κατάφερε με σκορ 6-7. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία (η Δήμητρα στην Α’ ΕΠΣΛ και η Αστραπή στην Α1) παρόλα αυτά το ματς ήταν ιδιαίτερα δυνατό με λίγες φάσεις.

Ο αγωνιστικό χώρος φυσικά δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί η Δήμητρα ήταν περισσότερο εύστοχοι και στο φινάλε πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, αφού ο καιρός ήταν ιδανικό για μπάλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 110’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δήμος για τους γηπεδούχους.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν μόνο δύο φάσεις. Στο 18’ ένα σουτ του Αρσένη πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 35’ μια κεφαλιά του Καλτσά και αυτή πέρασε εκτός εστίας.

Στο 47’ ο Φατούρας βρέθηκε μόνος του απέναντι από το τέρμα, αλλά σε κενή εστία δεν κατάφερε να βάλει το γκολ, αφού το σουτ που έκανε κατάφερε με υπερένταση την τελευταία στιγμή να αποκρούσει ο Χαβίλας!   

Στο 65’ ο Τζιόλας έκανε ένα σουτ, με τον Χαβίλα να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 99’ ο Αποστόλου δεν έκανε καλό κοντρόλ και έτσι πέρασε ανεκμετάλλευτη η φάση. Στο 104’ ο Πατσιωτός έκανε την κεφαλιά, με τον Χαβίλα να αποκρούει πάνω στην γραμμή.

Τα πέναλτι

Για την Αστραπή σκόραραν οι Καλτσάς, Χασιώτης, Αρσένης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Κολοφούτης. Από την άλλη, δοκάρι είχε ο Παπαμάνος, ενώ το καθοριστικό πέναλτι που κρίθηκε το ματς ήταν του Γαρουφαλλιά, αφού ο τερματοφύλακας της Δήμητρας το έπιασε.

Από την άλλη για την Δήμητρα σκόραραν οι Τζιόλας, Πατσιωτός, Φατούρας, Σπανός, Μανάκας, Κοντοδήμος, Μπαρούτας. Ενώ ο Κοταρέλας δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Αστραπή Νέας Πολιτείας: Χαβίλας, Γαρουφαλλιάς, Ζαφειρούλης (120’ Μηνάς), Χασιώτης, Παπαμάνος, Δήμος, Καλτσάς, Μπατζέλας (101’ Κολιοφούτης), Σουλτούκης (112’ Αλεξανδρής), Αρσένης, Αποστόλου.

Δήμητρα Γιάννουλης: Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Τέγος (91’ Παναγιωτίδης), Τζιόλας, Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Καραμπούλας, Καραφέριας.