Βαθμολογία

Απρόσμενη εξέλιξη με Κυριακίδη!

Θέμα από το πουθενά προέκυψε τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΛ αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ηλία Κυριακίδη. Όπως μας επιβεβαίωσε το γραφείο τύπου της ομάδας, ΑΕΛ και παίκτης τις τελευταίες ώρες συζήτησαν για το αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα ο έμπειρος παίκτης!

Η πλευρά της ΑΕΛ ανέφερε στον Κυριακίδη πως μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του αλλά και τον τραυματισμό του δεν είναι στα πλάνα για το υπόλοιπο της χρονιάς (αποκτήθηκαν και παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή). Μάλιστα ενημερώθηκε από την ομάδα πως μπορεί να βρει ομάδα και να αποχωρήσει ή να παραμείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα.

Από την πλευρά του παίκτη, σίγουρα δεν υπάρχει κάποια απάντηση και αναμένεται λογικά να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες – ώρες για το μέλλον του.

Πάντως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δεθεί με την ΑΕΛ και τον κόσμο της εδώ και χρόνια. Άφησε μάλλον ο ίδιος το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα και έβαλε ως προτεραιότητα για την επιστροφή, το πλάνο που του είχαν παρουσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας για την «αναγέννηση» της ΑΕΛ…