Βαθμολογία

Απέκτησε Ιβανίδη, έρχεται και ο Ποκόνγκ!

Επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα (27/1) οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου και από σήμερα έχουν στο μυαλό τους το ματς με την πρωτοπόρο Κέρκυρα που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα στο στάδιο Αλκαζάρ (το ματς θα είναι τηλεοπτικό). Αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν με την Αναγέννηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Γι’ αυτό το ματς ο Άγγελος Διγκόζης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Όμο, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Επίσης ο Ντατίδης θα εκτίσει με τον Αιγινιακό.

Ο Τύρναβος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία και ο βασικός στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Το παιχνίδι με την Κέρκυρα σίγουρα θα είναι δύσκολο, ο Τύρναβος όμως στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό και σε αυτό το ματς.

Στο μεταγραφικό παζάρι ο Μούσα Ποκόνγκ αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας στη χώρα μας ώστε να ενσωματωθεί με το σύλλογο. Είναι σίγουρα μια σημαντική προσθήκη αφού ο παίκτης έχει παραστάσεις και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ ο Τύρναβος απέκτησε σήμερα έναν ακόμη παίκτη. Ο λόγος για τον Δαυίδ Ιβανίδη (κάνει αυτή την ώρα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα), που έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (είναι αμυντικό χαφ και δεξί μπακ), τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Κορδελιό πριν πάει στα Γιαννιτσά, ενώ έχει περάσει και από την Κ20 του Ηρακλή.