Βαθμολογία

Οι Νέοι του Τυρνάβου συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν!

Αποδίδοντας ποδόσφαιρο ουσίας συνδυασμένο με θέαμα οι νέοι του Τυρνάβου σημείωσαν 4 γκολ και πρόσθεσαν ακόμη μια μεγάλη νίκη στο ενεργητικό τους εναντίον του Πιερικού για την 12η αγωνιστική της football league ΟΠΑΠ νέων. Η ομάδα του Κώστα Τουρβάτσιου επιδεικνύοντας εκπληκτική τακτική συμπεριφορά έκανε πράξη τις οδηγίες του νεαρού προπονητή και έφυγε νικήτρια από το γήπεδο της Νέας Εφέσσου εύκολα όπως μαρτυρά άλλωστε και το τελικό σκορ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη στον άτυχο συμπαίκτη τους Βάγγελη Πέρπερα που τραυματίστηκε στην προπόνηση εντός της περασμένης εβδομάδας. Ο Τύρναβος άνοιξε τον χορό των γκολ σχετικά νωρίς στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ του Δημολιού κάνοντας το 0-1 σκορ που παρέμεινε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ο Μαχαίρας διπλασίασε τα τέρματα για το Τυρναβίτικο συγκρότημα όταν το σουτ που επιχείρησε βρήκε στόχο γράφοντας το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Σουλίωτης στο 60ο λεπτό σφράγισε την νίκη κάνοντας με πλασέ το 0-3 ενώ στο 83' ο Δημολιός με πλασέ έκανε το 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιβλητική εμφάνιση των κυανέρυθρων. Ο Πιερικός πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις (92΄) μειώνοντας απλά το σκορ σε 1-4.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Κώστας Τουρβάτσιος): Χαρισούλης, Καραμπίνας, Καραστέργιος, Σουλιώτης, Τσακνάκης, Λίταινας, Δάσσιος, Ντιντής, Μαχαίρας, Δημολιός, Βογιατζής. Αγωνίσθηκαν και οι: Ζιώγας, Ντογκούλης, Τούσιας, Παναγιώτου και Παυλόπουλος.