Βαθμολογία

Η Ρόμα μείωσε τη διαφορά από τη «Γιούβε»

Η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας τη Βερόνα με 3-1 και πλησίασε στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία άνοιξε το σκορ με τον Λιάιτς στο 45' . Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χάλφρεντσον στο 49'. Ο Ζερβινιό με ατομική προσπάθεια στο 60' έδωσε και πάλι προβάδισμα στη Ρόμα, ενώ στο 82' ο Τοροσίδης κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε στην περιοχή της Βερόνα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Τότι και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Η Μίλαν αν και βρέθηκε να χάνει στη Σαρδηνία από την Κάλιαρι (28΄ Σαου) κατέφερε με δύο τέρματα στο 87΄ (Μπαλοτέλι) και 89΄ (Πατσίνι) να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε η Λιβόρνο, που επικράτησε με 3-1 της Σασουόλο και την πλησίασε στον ένα βαθμό, ενώ εντός έδρας νίκες με 1-0, σημείωσαν Τορίνο και Πάρμα απέναντι σε Αταλάντα και Ουντινέζε αντίστοιχα. Ισόπαλες έληξαν οι αναμετρήσεις της Ιντερ με την ουραγό Κατάνια (0-0) και της Σαμπντόρια με την Μπολόνια (1-1).