Βαθμολογία

Με ήττα έκλεισε τις υποχρεώσεις του πρώτου γύρου ο Οικονόμος

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (1-0)

Ο Οικονόμος έκλεισε με αρνητικό αποτέλεσμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ηττηθείς από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με σκορ 1-0, όμως εξακολουθεί να παραμένει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει σε 15 παιχνίδια 32 πόντους, 7 πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης προσπάθησε αρκετά, δεν κατάφερε ωστόσο να πιάσει καλή απόδοση, τέτοια που θα της επέτρεπε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από έναν ικανό αντίπαλο, ο οποίος με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δικαιολογεί απόλυτα την υψηλή του θέση στον όμιλο.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και ο έντονος αέρας στο δεύτερο ημίχρονο δεν επέτρεψαν στις 2 ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο ούτε στους 350 περίπου θεατές να απολαύσουν καλό θέαμα, με βάση πάντα τις ικανότητες των αντίπαλων σωματείων.

Λιγοστές υπήρξαν οι καλές φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες, με τους γηπεδούχους να υπερέχουν γενικά στο 1ο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου και τον Οικονόμο να ανεβάζει απόδοση από το 60΄ και μετά, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε από πλευράς γηπεδούχων στο 55΄ ο Παππάς με κεφαλιά.

Πολύ καλή υπήρξε η φιλοξενία από τους ανθρώπους του Θεσπρωτού προς την αποστολή της Τσαριτσάνης, κάτι για το οποίο η διοίκηση του Οικονόμου ευχαριστεί την ομάδα της Ηγουμενίτσας και δεσμεύεται να ανταποδώσει κατά τη συνάντηση του δεύτερου γύρου.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Τσέτσιλας, Στεφούλης και Μωϋσιάδης (Γρεβενών).

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Παν. Χατζηπέτρος): Γαλάνης, Σταυρίδης, Τσιάνης, Σουλιώτης (71΄ Μπάρκας), Βαρτζιώτης, Μηνάς, Μόκος, Παππάς (90+1΄ Γεωργίου), Ντόκος, Νταής, Μπούρμπος (88΄ Βένος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Γούπος, Σκλάβος, Καρακώστας (87΄ Ματούλας), Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Κουλτσιάκης, Πρικάκης (62΄ Σιαφαρίκας), Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (46΄ Καραγκούνης).