Βαθμολογία

Ακόμα σκοράρει το Ομορφοχώρι

Επιβλητική νίκη με σκορ 2-6 κατάφερε να πάρει η Δόξα Ομορφοχωρίου, μέσα στα Καλύβια, όπου κέρδισε την τοπική ομάδα του Ολύμπου/Μύτικα κάνοντας ένα σπουδαίο βήμα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν, αλλά στο 28’ ο Γκόλαντας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε ένα σουτ, το οποίο βρήκε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Παρμακτσίδης έκανε το 1-2. Τελικά, ο Όλυμπος/Μύτικας έκανε το 2-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, το Ομορφοχώρι έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να φτάσει σε αυτό το ευρύ σκορ. Συγκεκριμένα, στο 53’ ο Καπετάνιος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Γκόλαντας έκανε μια κεφαλιά, η οποία χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Τσακαβίτης έσπρωξε την μπάλα στην αντίπαλη εστία με το σώμα κάνοντας το 2-3 και βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Στο 62’ ο Γκόλαντας έκανε το 2-4, με ωραία προσωπική ενέργεια από δεξιά και με σέντρα σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70’ ο Γκόλαντας, με ένα πολύ ωραίο σουτ, από τον χώρο του κέντρου κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-5. Το τελικό 2-6, διαμόρφωσε στο 78’ ο Ραμάι, που μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γκόλαντα κατάφερε να σκοράρει.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Ντακούλας, Χριστοδούλου Σ.(72’ Χριστοδούλου Ρ.), Καραγιαννόπουλος(78’ Ιορδανίδης), Μωραΐτης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης(70’ Ασίκογλου), Γαρυφαλλόπουλος, Παρμακτσίδης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι.