Βαθμολογία

Ακάθεκτος ο Παραπόταμος

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Κεραυνός Παραποτάμου, που αντιμετώπισε τον Π.Ο.Ε., εντός έδρας και από ότι φανερώνει και το σκορ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στο αποτέλεσμα αυτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να ελέγξουν το παιχνίδι. Η αρχή έγινε στο όταν ο Άρης Καπετάνιος, βρήκε με όμορφη πάσα τον Κουκουτσέλο, που από κοντά έκανε το 1-0. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι φόρτσαραν και πέτυχαν άλλα τρία γκολ. Συγκεκριμένα, ο Σαΐτης εκτέλεσε ένα φάουλ στο 60’ και ο Καπετάνιος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Θανάσης Κανταρίνος εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον τερματοφύλακα του Π.Ο.Ε., να αποκρούει αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ζυγουροδήμο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Βασίλεβ στο 75’, που έκανε το 4-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Καραούλης, Μίντο, Ναΐμ, Δαλακώνης, Παππάς(70’ Βασίλεβ), Κανταρίνος Θ., Κουκουτσέλος(65’ Σερίφης Τρ.), Καπετάνιος, Σαΐτης(80’ Πάσχος λ.τ.).