Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο παιχνίδι της Μελιβοίας

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, έληξε η αναμέτρηση που έγινε στην Μελιβοία ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και την ΑΕΔ Νίκαιας. Το παιχνίδι, που έγινε με δυνατή βροχή, ήταν καλό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες, να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου, ενώ δεν έλειψαν και οι δυνατές μονομαχίες.

Οι δύο ομάδες, που αποτελούν τις πιο νεανικές στον Νομό, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο καμιά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ το λασπωμένο γήπεδο έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του καθώς δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νίκαιας έχει παράπονα για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πενίκης, Πλατσάς, Σελήνης, Παπαηλίας(60’ Γκουντάρας), Ντούμος(60’ Κορδαλής), Σενκάι(80’ Δεσύλας), Κοιλούκος, Δαλαμπύρας, Λάιος, Κατσιάνος.

ΑΕΔ Νίκαις(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Ακρίβος, Χονδρονάσιος, Ανδρέου, Στατήρης, Σβερκούλης, Μπακαρτζής, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Μπούκας(75’ Χριστοδούλου), Χρηστίδης(63’ Γαρυφαλλόπουλος)