Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Βλαχογιάννι και Αργυροπούλι

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Βλαχογιαννίου και την Δόξα Αργυροπουλίου, αποτέλεσμα που σίγουρα κρίνεται ως θετικό για τους φιλοξενούμενους, που βλέπουν ότι πλέον συγκεντρώνουν βαθμούς και αρχίζουν να απομακρύνονται από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, ενώ τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν βοήθησε καθόλου η βροχή που έπεφτε από την αρχή. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 53ο λεπτό ο Βάλλας με όμορφη προσπάθεια από δεξιά, βρήκε τον Βρασίδα Κοντοθανάση, που μέσα από την περιοχή, με πλασέ έκανε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε και πολύ, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Αργυροπουλίου, κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, ο Σουλιώτης με σουτ έκανε το 1-1 στο 57ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Κόκκας, Καρατζιώλης, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Αλεξίου, Κοντοθανάσης, Μήσιος Δ.(62’ Αθανασούλης), Τασιούλης, Γκουρομπίνος(75’ Ξεφτέρης).

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαξεβάνος, Σουλιώτης, Σκούπρας, Μεσημέρης, Μπαξεβάνος, Κόκκορας, Χατζής, Ντιντόκας(70’ Μπούρας), Γκατζούλης, Τσιάγκος(75’ Γκιόζι), Τζανέκας(80’ Τσούτσας).