Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις άλωσε τα Φάρσαλα ο Φαλανιακός

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Φαλανιακός κατάφερε να πάρει το τρίποντο μέσα στην πόλη των Φαρσάλων, όπου και επικράτησε να κερδίσει τον Αχιλλέα, με σκορ 0-1. Έτσι, η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι, ήταν ανοιχτό και επιθετικό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και φαινόταν από την αρχή, πως η ομάδα που θα έβαζε πρώτη το γκολ, θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 0-1 και να αποδράσουν με το τρίποντο της νίκης.

Συγκεκριμένα, ο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανταζής εκτέλεσε ένα φάουλ στην περιοχή του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον Μανακούσιο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ να κάνει το 0-1. Τέλος, να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η ομάδα των Φαρσάλων τίμησε τον προπονητή του Φαλανιακού, κύριο Τάκη Παραφέστα απονέμοντας του ανθοδέσμη και κάρτα, για την προσφορά του στην ΑΕΛ αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Μακρής, Τσανάκας, Μαργαριτόπουλος, Τλούπας, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας(75’ Παπαγεωργίου), Ξυνογαλάς(46’ Παλαμίδας), Μπένος, Τσούλης(60’ Θεοχάρης).

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Παύλου, Βαρσάμης, Κολοβός Κ., Πολύζος, Γωγάκος, Μπλέντι, Σαχίνι(80’ Πανταζής), Παπαδόπουλος(75’ Καρυώτης), Μανακούσιος, Παπαγεωργίου(70’ Λυγούρας λ.τ.).