Βαθμολογία

Δυνατή η Γιάννουλη, πέρασε από την σκληρή έδρα του Σμόλικα

Με σκορ 0-2, η Δήμητρα Γιάννουλης πέρασε από την «καυτή» έδρα του Σμόλικα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, αύξησε την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία αρκετού κόσμου, αλλά και βροχής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν δυνατό και παιζόταν κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες φάσεις. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στο 28’ ο Φατούρας έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Γραβάνης απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 29’ ο Σμόλικας απείλησε με τον Τσιρόπουλο, με τον Γκικούδη να δείχνει τα αντανακλαστικά του. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31’ εκτέλεσε φάουλ ο Τζιόλας, πήρε την κεφαλιά ο Μανάκας και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όπου έμελε να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 43’ ο Τσιρόπουλος έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Γκικούδη να διώχνει σε κόρνερ.

Από αριστερά ο παρατηρητής του αγώνα κ. Κωνσταντίνου Βασίλης, δίπλα του ο κ. Σχοινάς Ιωάννης και ο γιατρός κ. Καρακόζογλου

Στην επανάληψη και μετά την επίτευξη του τέρματος έδειξε να ξεδιπλώνεται η ομάδα της Γιάννουλης, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και παρά την σφιχτή άμυνα του Σμόλικα κατάφερνε να φτάνει ευκολότερα στην αντίπαλη περιοχή, με αποτέλεσμα φτάνοντας στο 76’ μετά από κόρνερ του Κοταρέλα, ο Τζιόλας με προβολή έκανε το 0-2. Στο 79’ ο Φατούρα έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε λίγο άουτ.

Η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα και να συνεχίζει στο δρόμο προς τον τίτλο. Από την άλλη ο Σμόλικας πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Σμόλικας: Γραβάνης, Αντωνίου, Δολιάνης, Κουκούλης, Ρούμπος, Τανάγιας Γ., Κολοβός, Τανάγιας Χ., Δάσιος, Μπαρούτας, Τσιρόπουλος.

Δήμητρα Γιάννουλης: Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας Ν., Κοντοδήμος, Σουφχάρας, Θώμος, Τζιόλας, Μανάκας (85’ Τέγος), Πατσιωτός, Κοταρέλας (80’ Παναγιωτίδης), Σπανός.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Παπαδημητρίου, Αρχοντής.