Βαθμολογία

Σοκ στις καθυστερήσεις για τον Ηρακλή Χάλκης

Ήττα με σκορ 1-0, γνώρισε ο Ηρακλής Χάλκης, μέσα στο Καλοχώρι, όπου ηττήθηκε από την τοπική Αναγέννηση και πλέον, είδε την Δήμητρα Γιάννουλης να αυξάνει την διαφορά στους πέντε βαθμούς. Μάλιστα, το σκορ αυτό προέκυψε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν καλό πρόσωπο και κατάφεραν να ελέγξουν τον αγώνα, περιορίζοντας αισθητά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, που σε αυτό το παιχνίδι δεν ήταν η ομάδα που μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν στο 13ο λεπτό ο Σωτήρης Βογιατζής, έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γιάννη Τσιλιάκο και αυτός με ωραίο τρόπο έστρωσε σε καλό σημείο για τον Νίκο Κουσιώρα, που με σουτ όμως, έστειλε την μπάλα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Μάρκου, με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο δεύτερο μέρος, το Καλοχώρι μπήκε από την αρχή πιο επιθετικά. Έτσι, στο 46’ ο Καπετάνι έκανε μια προσπάθεια, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα, είχαν και δοκάρι στο 80ο λεπτό με τον Καπετάνι. Στο 86’ ο Ρέψης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρδάνη, όμως η προσπάθεια ήταν οφσάιντ, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έπαιρναν από έναν πόντο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, το Καλοχώρι κέρδισε πέναλτι, για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σαΐτη, μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Λίτσιος, που έκανε το 1-0 και χάρισε έτσι τρεις πόντους στην ομάδα του.

Αναγέννηση Καλοχωρίο(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Καραΐσκος, Κοτρώνης(66’ Λίτσιος), Έξαρχος Θ., Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Μούμος(69’ Δεσπόπουλος), Λιούσκας, Μάρκου Κ.(31’ Καπετάνι λ.τ.), Γκοντόλος, Μάρκου Χ.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Σ., Μάνης(82’ Πρίφτι), Τσιλιάκος Ι.(59’ Τζατζάκης), Παπαδημητρίου, Δημόπουλος(59’ Ρέψης).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Γκαρέλης, Βασιλός.