Βαθμολογία

Τζιόλας: «Ντεμπούτο με γκολ»

Ο έμπειρος επιθετικός μέσος Βαγγέλης Τζιόλας, πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τα χρώματα της Δήμητρας Γιάννουλης, αφού στο πρώτο του παιχνίδι με τον Σμόλικα, αγωνίσθηκε ως βασικός και μάλιστα πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, απάντησε στις ερωτήσεις στο athleticlarissa.gr.

Της Βάσως Γκατζούλη

-Πες μας δύο λόγια για την πρώτη σου εμφάνιση με τα χρώματα της Δήμητρας Γιάννουλης

«Η Δήμητρα Γιάννουλης δούλεψε σαν ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Το σημερινό ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, κυριαρχούσαν δυνατές μονομαχίες, όμως εμείς είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Θέλαμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο για να καταφέρουμε να ανοιχτεί ο αντίπαλος, πράγμα το οποίο πετύχαμε».

-Ήταν εύκολη η προσαρμογή σου στη νέα σου ομάδα;

«Πιστεύω ότι πραγματικά ήταν σα να έπαιζα χρόνια μαζί τους. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως γνωρίζω πολλά παιδιά από την ομάδα. Θα προσπαθήσω να αγωνιστώ και να εγκλιματιστώ με τους υπόλοιπους παίκτες για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

-Κάνε μας μια ευχή για το υπόλοιπο της χρονιάς…

«Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ’ όλα στην ομάδα μου, αλλά και στις υπόλοιπες. Επίσης με τη βοήθεια του θεού, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε με την Δήμητρα Γιάννουλης και το κύπελλο και το πρωτάθλημα».