Βαθμολογία

Όλη η αλήθεια για τον Νότη

Από την αρχή "μύριζε" μπαρούτι αυτή η συνεργασία στο Έναστρον. Ηταν γραφτό να υπάρχει αυτή η κατάληξη μιας και ότι έγινε, έγινε από τον επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα που έδωσε υπόσχεση στον Νότη ότι θα τον στηρίξει μιας και είχε στεναχωρηθεί πολύ από την στάση της Δέσποινας Βανδή που αποχώρησε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. ...

Πέρασε ο Δεκέμβριος και παρά την αντίδραση του κόσμου και των συναδέλφων του Νότη ότι θα έπρατταν το ίδιο με την Δέσποινα και όλα τα συναφή το μαγαζί τσουλούσε πολύ καλά και με πόρτα μάλιστα. Τι εννοώ πόρτα; Διώχνανε και κόσμο. Ο Νότης έπεσε στα μάτια πολλών μετά την συνέντευξή του στον Μπογδάνο στον ΣΚΑΙ. Αφού βέβαια είχε πει τα ακαταλόγιστα στην απονομή πλατίνας που οδήγησε την Δέσποινα να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Κομβικό σημείο οι γιορτές.

Οι χοροί άρχισαν να ακυρώνονται, ο Νότης έκανε τα δικά του στην σκηνή και η επιχείρηση αποφάσισε το μαγαζί να λειτουργεί μονοήμερο και τις γιορτές παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ως δια μαγείας το κοινό του Νότη χάθηκε. Συρρικνώθηκε και δεν ήταν πάνω από 800- 1000 άτομα κάθε Σάββατο. Ο μηχανισμός του μαγαζιού δούλεψε πολύ στο να μαζέψει φοιτητές, χορούς αλλά η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή. Πολύ απλά δεν ήθελαν να δούνε τον Νότη γιατί ο ίδιος όπως ισχυρίζονται πολλοί θαμώνες έβριζε και μίλαγε άσχημα πολλές φορές από το stage και αυτό είχε βγει προς τα έξω. Πριν 15 μέρες έγινε μια κουβέντα  επιχειρηματία με τον Νότη και φάνηκε ότι όλα οδηγούνται στο τέλος. Παρόλα αυτά και πάλι δόθηκε πίστωση χρόνου μιας και ο Νότης δήλωνε μετανιωμένος με την στάση του αλλά με το επιχείρημα ότι δε μπορώ να μην λέω την γνώμη μου.

Η συνέντευξη που έδωσε στον Θέμο και στον Βαγγέλη Περρή ήταν σαφώς πιο ώριμη μιας και τον έβαλαν στην θέση τους οι παρουσιαστές αλλά έφυγαν και πάλι πράγματα που πίκραναν και τους πιο πιστούς φίλους του. Η απόφαση είχε παρθεί μετά το Σάββατο. Ανακοινώθηκε την Δευτέρα ως πρόθεση ότι δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και απλά ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από το Newspistol το μεσημέρι της Πέμπτης δια στόματος επιχείρησης. Τσακωμός δεν υπήρχε. Αυτό είναι σίγουρο.

Σοκ από τα επιτελεία των καλλιτεχνών υπήρξε όμως. Κανείς πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο και σίγουρα ο Κώστας Ματσίκας δε το έκανε για να αποδείξει ότι έχει δύναμη και μπορεί να κόψει ακόμη και έναν μεγάλο καλλιτέχνη που λέγεται Νότης Σφακιανάκης. Όλα οδηγήθηκαν εκεί από κακή στρατηγική του καλλιτέχνη. Οι Goin Through πλήρωσαν κατά κάποιο τρόπο αυτή την απόφαση να πάνε δίπλα στον Νότη αλλά δεν έγινε και τίποτα. Ετοιμάζουν ωραία πράγματα και δε χάνονται. Ο Νότης όμως; Η επόμενη μέρα πια θα είναι; Αυτό το ξέρει μόνο ο θεός....

Πηγή: newspistol.com