Βαθμολογία

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει

Για την σχέση του με την σύζυγο του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτοντας πως κατά το παρελθόν ο γάμος τους πέρασε κρίση! Δεν περάσατε κρίση στην πορεία της σχέσης σας;

«Περάσαμε κρίση με τη Μαρία όχι όμως για πράγματα που αφορούσαν εμάς μας αλλά τους συγγενείς όπως συμβαίνει κάθε γνήσια ελληνική οικογένεια. Οι Μεσόγειοι είμαστε ένθερμοι και έχουμε εκρήξεις. Ως ζευγάρι ποτέ δεν φτάσαμε στα όρια γιατί ξέρουμε και οι δυο να υποχωρούμε».

Δεν έχετε χωρίσει ποτέ με τη Μαρία;

«Ποτέ. Είναι ο άνθρωπος μου. Η σχέση μας έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Ήμουν πολύ τυχερός άνδρας, που την είχα δίπλα μου. Είναι μία σύγχρονη γυναίκα και παρόλα αυτά έχει κάνει πέντε παιδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι στήριγμα. Βρίσκεται πάντα δίπλα μου και είναι έτοιμη να δώσει τα πάντα για την οικογένεια της».

Σε... προστάτευσε από τρικλοποδιές;

«Και επαγγελματικά και αναφορικά με τις υπόλοιπες σχέσεις μου. Οι γυναίκες έχουν ένα χάρισμα, το ένστικτο. Η Μαρία δεν είναι εύκολος άνθρωπος. Δύσκολα την κερδίζεις. Είναι προστατευτική. Καταλαβαίνει όποιον την πλησιάζει», αποκαλύπτει στο περιοδικό Εγώ.

Πηγή: newspistol.com