Βαθμολογία

Ελεύθερος με εγγύηση ο Τζάστιν Μπίμπερ

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 2.500 δολάρια αφέθηκε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Μαϊάμι Μπιτς της Φλόριντα ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ο νεαρός τραγουδιστής συνελήφθη στο Μαϊάμι οδηγώντας μια νοικιασμένη Lamborghini, καθώς έκανε «κόντρες» με τον φίλο του τραγουδιστή Χαλίλ Αμίρ Σαρίφ, ο οποίος οδηγούσε μια κόκκινη Ferrari και επίσης συνελήφθη.
Ο 19χρονος κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών, υπερβολική ταχύτητα και αγωνιστική οδική συμπεριφορά, αντίσταση κατά τη σύλληψή του και οδήγηση με ληγμένη άδεια. Μετά την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 2.500 δολαρίων, ο Μπίμπερ έκανε θριαμβευτική έξοδο από το δικαστικό μέγαρο, χαμογελώντας και ανεβαίνοντας στην οροφή ενός αυτοκινήτου χαιρετώντας τους θαυμαστές του.
Ελεύθερος αφέθηκε και ο Χαλίλ με εγγύηση 1.000 δολάρια καθώς κατηγορείται μόνο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανώς άλλων ουσιών. Οι ταχύτητες των δύο αυτοκινήτων υπολογίστηκαν στα 90-95 χιλιόμετρα ανά ώρα σε μια κατοικημένη ζώνη με όριο ταχύτητας τα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα.